torstai 16. tammikuuta 2014

Sitä, tätä ja vähän tuota

Mitäs tehtiinkään... Tarkoitus oli koittaa paikkamakuuta etupalkan kanssa, mutta se kaatui siihen, että ei ollut alustaa. Eikä oikein edes mitään mistä improvisoida alusta.

No, seuraamista. Tehtiin ihan pelkkää suoraa aluksi ja haettiin sitä pituutta. Otettiin myös pitkästä aikaa juoksu mukaan repertuaariin, ja oli kyllä ihan hyvää. Ei levinnyt juuri ollenkaan verrattuna normiseuraamiseen. Treenattiin vielä pituutta sille juoksemisellekin.
Käännöksiä hiottiin myös. Oli aika tahmeeta, mutta se täytyy sanoa, että täyskäännökset ovat parantuneet huimasti omaan silmään. Vasemmalle käännöksessä Demo sais käyttää enemmän takapäätään, nyt se vaan aikalailla pysähtyy, kääntää naamansa ja tulee taas mukaan kun liikun sopivaan paikkaan. Vastaavasti oikealle kääntyessä kun ensin käännän pään, niin Demo alkaa edistää ihan vähän, että pääsee oikealle paikalle helpommin käännöksen jälkeen. En oikein tiedä onko se hyvä vai huono, pitäis ehkä videoida itteään että näkis miltä se näyttää. Pitäis myös ottaa ihan paikallaankääntymisiä.

Lopuksi varmennettiin sitä maassa ja seisomassa pysymistä, erityisesti niin että tulen koiran vasemmalle puolelle. En tiedä, onko sille ikinä tarvetta, mutta totesin tuossa että se on niiiiin toispuoleinen että pakko tehdä asialle jotain. Ei siis kestä yhtään "väärällä" puolella liikkumista.
Anyway, tämä meni tosi hyvin. Lopulta sain pyöriä paikallani koiran vieressä ihan niitä varjeltuja karvoja hipoen, eikä liikkunut. Lisäksi koitettiin lähestymisiä eri suunnista, ympäri kiertämistä ja vielä ohi kävelyäkin. Ainut mikä ei ihan täysin onnistunut, oli viistosti kävely koiran etuoikealta vasemmalle sivulle, piti ottaa vähän väliä omaan kääntymiseen että pystyi olemaan hievahtamatta. Mutta kyllä se siitä!

Ainiin, tehtiin vahingossa vähän kaukojakin! Istu-maahan -veivausta viidestä metristä, ja meni tosi hyvin. Pitää opetella vaan pitämään tarpeeksi taukoa käskyjen välillä että ei ala ennakoimaan, teki sitä melkein jo nytkin. Tehtiin myös vähän seisomistakin sinne väliin, mutta se oli ihan metristä, kun tekniikka on vielä niin hakusessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti