torstai 2. tammikuuta 2014

Se mikään paukkuarka oo

Olinpa positiivisesti yllättynyt uudestavuodesta. En muista juuri ollenkaan miten Demo on tähän mennessä raketteihin reagoinu, kun ennen on ollut kaksi aivokääpiötä viemässä pääosan huomiosta (pois pöydältä, älä syö sitä, ei sinne, ole hiljaa, naama pois toisen korvasta...). Nyt vietettiin sitten vuodenvaihde kaupungissa.

MH-kuvauksessahan Demolle ei ammuttu kuin yks laukaus kun todettiin että sen nuppi ei kestä. Eivät varmaan olis uskoneet että tuo sama koira veteli hirsiä sängyllä lähes koko ilotulitusajan. Joka oli noin klo 15-03, krhm. Tuo ei edes kertaakaan näyttänyt huolestuneelta, vaikka avattiin verhojakin ja välkkyvalot tulvi sisälle. Muutamat kerrat se haukahti jollekin, mutta en tiedä oliko se enemmän ihmiset oven ulkopuolella kun en osannut yhdistää sitä mihinkään rakettiääniin.

Koin että piti tulla kertomaan tämä, koska niin paljon tästäkin blogista on omistettu Demon herkkyyden tuskailulle, että kyllä se ansaitsee erityismaininnan tästä lehmänhermoisesta käyttäytymisestä. Hieno mies!


Lopuksi pitää vähän paheksua ajattelemattomia koiraihmisiä. Kamalan paha mieli tulee kun näkee, kuinka paljon koiria on nyt kateissa uudenvuoden jäljiltä. Hyvät ihmiset, koirien paikka ei oo ulkona raketteja ampumassa/ihailemassa, vaikka ne olisi kuinka "paukkuvarmoja". Ne on eläimiä, ja niiden vaistoihin enemmän tai vähemmän kuuluu paeta tai piiloutua tuollaisilta ääniltä. Jättäkää ne siis kotiin, eikä vähiten siksi, että ne raketitkin voi singota vahingossa vääräänkin suuntaan. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti