keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Huisia!

Oli hirveen kiva pikkutreeni tänään. Nyt oon oikeasti ottanu opikseni ja sopinu että ei tehä mitään uutta tai vaikeeta ennen koetta.

Tänään tehtiin niin kokeenomainen kuin yksin voi tehdä. Siirryttiin paikasta toiseen maltillisesti ja harjoteltiin rauhassa odottamista. Kokonaisuutena oon hirveen tyytyväinen, loppua kohti ei ollut merkkiäkään latistumisesta vaan samalla innolla koko ajan.

Kai tässä täytyy vähän katsastaa missä mennään. Kehääntulossa mun varmaan täytyy pidellä sitä kunnolla ettei se saa mitään onnellisuushepulia... Samoin luoksepäästävyys varmaan menee vähän turhan iloiseksi.
Paikkamakuussa todennäköisesti alkaa haistelemaan ennen pitkää, mutta ei nouse istumaan niinku viimeksi. Seuraaminen onkin vähän villi kortti. Kuvittelis menevän hyvin treenien perusteella, mutta saattaa alkaa edistää tai jätättää tai muuten vaan haahuilla. Jäävät jäädään nätisti. Luoksetulossa sillä on usein käskyn jälkeen semmonen pieni puolen sekunnin yhdistämisviive ennenkuin lähtee tulemaan, mutta sitten tuleekin ihan hirmu nätisti sivulle. Hypyn nyt pitäis mennä ongelmitta.

Tavoitteeksi voin asettaa ainaki yhen kympin ja ei yhtään nollaa, katotaan kuinka käy :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti