maanantai 11. maaliskuuta 2013

Keulii!

Kuten otsikosta näkyy, nyt meidän tokouralla on tullut aivan uusi ongelma vastaan eli Demo on alkanut edistää ja poikittaa. Ihan tavallaan kivempi näin ku semmonen laamaongelma. Nyt treenaillaan sitten hirveesti vasempaan käännöksiä, jos sillä saisi vähän hommaa kuriin.

Paikallamakuu on vähän vaikee ja nyt on alkanu nuuskuttelu. En tiiä johtuuko se vaan tosta hallista vai mikä on... Toisaalta jännästi sitten kun ansoittaa sen ympäristön nakeilla niin jätkä ei hievahdakaan ja tapittaa suoraan eteenpäin. Että varmaan siinä matossa on joku muuten vastustamaton haju eikä mikään ruoan haju.
Ja siis don't get me wrong, kyllä koira pysyy paikallaan, mutta ei se kovin nätin näköistä ole kun pää pyörii milloin mistäkin syystä.

Totesin tuossa myös peilin edessä treenatessa, että täytyy laittaa jotku superlökäpöksyt kokeisiin jalkaan että seuraaminen näyttää tiiviimmältä. Koira seuraa kyllä niin lähellä kun pystyy, mutta kun ohjaajalla on niin leveä perse niin pitää olla kovin kaukana että saa katsekontaktin :D Kaikkee sitä kans...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti