torstai 21. maaliskuuta 2013

Otsikot on nössöille

Tokotokotokotokotokoa. Kahdesti.

Hallilla käytiin pariin otteeseen kokeenomaisesti kaikki ALO-liikkeet läpi ja lopuksi tehtiin vielä pari paikallamakuuta. Hyvältä näytti, seuraaminen oli vähän hurjan edistävää paikoin, mutta pistetään se ylienergisyyen piikkiin. Paikallamakuuta tein ylipitkänä ja aluksi olin aina jonkun ½ minuuttia piilossa.

Illalla aikalailla samaa settiä. Paikallamakuussa nousi ylös kahteen otteeseen, mutta toisaalta 2 minuuttia jääalustalla saattaa vaikuttaa asiaan. Pääosin tehtiin seuraamista ja koitettiin saada asentoa hiottua kohdalleen, siinä jopa onnistuen! Sitten taas tehtiin kokeenomaisesti liikkeet putkeen. Hyvältä näytti, vaikka itse sanonkin.

Mä oon nyt varma (ja ulkopuolinenkin vahvistaa :D) että meillä on realistiset mahikset ykköseen. Loppu on vähän tuurista, eli lähinnä musta, kiinni. Mä en saa herpaantua ennen meidän vuoroa, vaan pitää pysyä koiralle selkeänä. Odottelu on pahinta. Liikkeissä uskallan käskyttää kunnolla, keskityn meidän tekemiseen ja yritän näyttää näytän itsevarmalta. Loppupeleissä, ei ketään kiinnosta jos me mokataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti