tiistai 10. syyskuuta 2013

Kannatti vaivautua

Sinne mestiksiin siis. Nyt meillä on agilityn palkintotili jo auki ennenkuin on kertaakaan startattu virallisesti! Taskussa siis putkirallin 5. sija ja medimöllien 3. sija.

 
"Putkiradalla" (joka oli sovellettu versio vain kahdella putkella....) meno oli toooosi jähmeetä ja alkoi ärsyttää. Meinasin jo jättää osallistumisen siihen, mutta kun selvisi että mölliradalla ei ollut muita kontakteja kuin A, niin ajattelin että mitähän helvettiä, kyllä mä nyt eurolla voin vielä toisenkin startin ottaa. Ja olikin ihan huikeeta! Tasan niin kauan kunnes tuli se A ja Demo ei suostunut menemään sitä... No, jatkettiin muina miehinä rata loppuun, ja jäi ihan sikahyvä fiilis. Meno oli paljon nopeempaa ja ohjauksetkin oli tosi sujuvia vaikka ansapaikkoja oli muutama. Näitä lisää!

Mitä siihen A:han tulee, niin mä luulen että se johtuu tuosta sisätilasta. Koko viime talvenahan se ei Malmilla mennyt A:ta tai paljon puomiakaan, mutta ulkokauden koittaessa ei ollut mitään ongelmaa. Toisaalta, kaikki sisäesteet ovat olleetkin vähän kakkosluokkaisia, kun taas ne ulkona olevat ovat olleet uusia, hienoja ja kunnolla pitäväpintaisia. Tiedä sitten mennä sanomaan...

Ehkä meidän agilityssa on sittenkin toivoa.

Kuten myös paikkamakuussa. Aamulla Ojangossa parit setit ja hirmu hienosti oli ylipitkiä aikoja. Toisaalta, kun ne kaverit ilmestyy viereen voi meno olla eri. Muutenkin koetta ajatellen pieni toivonhenkäys saatiin puhallettua treeneissä, eiköhän me se läpi ainakin rämmitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti