tiistai 17. syyskuuta 2013

Se parempi puoli lauantaista

Pakko kai se kisaharkka on kirjata nyt kun vielä jotain muistaa. Kaikenkaikkiaan meni ihan superhyvin ja oli ihana fiilis poislähtiessä!

Aloitettiin luoksepäästävyydellä. Ei mitään ihmeellistä, vähän oli levoton mutta ei noussut vastaan.

Sitten jatkettiin paikkamakuulla. Voi h*lvetti mikä bugi tohon koiraan on iskenyt. Nousi 30 s jälkeen istumaan ja nenä tuhisten katteli vieruskaveria. No, se ei ollut edes paha, mutta kyllä hirmustuin kun 1 min 50 s kohdalla (siis kahdesta minuutista...) nousi seisomaan! Ei lähtenyt mihinkään, eikä edes väistänyt tai tullut mua vastaan, mutta kyllä ärsytti. Tuota se ei ole ikinä tehnyt. Laitoin sen sitten uudestaan maahan ennenkuin otin sivulle. Sika... Toivottavasti ei ota tavaksi.

Seuraaminen kytkettynä meni yllättävän hyvin, se kun yleensä tuppaa olemaan vähän huonompi kuin vapaana. Se vapaana seuraaminenkin oli siis tosi hyvää, pari kertaa tuli semmonen "schapemainen keskittymishäiriö", kuten palautteessa asia ilmaistiin. Siis pikkuhetken herpaantui ja kurkisteli kunnes tajus että "voi paska, pitiki keskittyä". Ite tykkäsin tosi paljon, että pysähdyksissä korjasi itse perusasentoa lähemmäs heti vauhdista. Tietty ideaalitilanteessa ei edes tarvis korjata, mutta tää tarkoittaa että meidän pa-vahvistukset on menneet perille! Loppuperusasento oli kuulemma molemmissa hieman vino, ja täyskäännökset voisivat olla tiiviimpiä.

Liikkeestä maahanmeno sai hurjia kehuja, kun oli aivan luotisuora. Kuulemma silloin on seuraaminen hyvää jos koira jää noin suoraan :)

Luoksetulo, kommenteissa lukee vauhdin kohdalla "Hieno!!" Niinhän se oli. Sivulletulo vaan aika vino ja huolimaton.

Liikkestä seisominen ok, pientä teputusta oli ollut pysähtymisessä, mutta ei mitään etenemistä.

Hyppy meni kuin oppikirjassa, hyvähyvä.

Kokonaisvaikutus: "Todella upeeta, kokeeseen vaan!"

--------------------

Mä en vieläkään meinaa uskoa miten meitä kehuttiin, ja vielä tehisläisten (jotka mun mielestä on perfektionisteja) toimesta! Parasta oli kun eräs, joka on nähnyt meidän taistelua tässä useampaan otteeseen viimeisen vuoden aikana, sanoi että nyt oli selkeesti hyvä meininki. Palautteenannossa sanottiin että rotuisekseen tekee tosi hyvin töitä ja on tosi innokas. Heiluva häntä tuo pisteitä vaikka tekniikka ei ihan täydellistä olisikaan ;) Ja hyvät mahkut ykköseen pitäis olla.

Mitä nyt sitten vielä ennen sunnuntaita? No natseillaan sen peruasennon kanssa. Ja koitetaan saada sitä makaamisvarmuutta, mikä on hieman haaste koska treenataan kuitenkin yksin. Näillä mennään.


P.S. Me mennään 24. päivä paimentamaan! Tulee testattua tuo paikallinen firma, toivottavasti on hyvä niin saadaan harrastaa enemmänkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti