maanantai 9. syyskuuta 2013

Seuraamiskurssi 2/3

Tänään näköjään treenattiin sitten sateessa. Puhuttiin käännöksistä ja oikeaan paikkaan katsomisesta käännöksissä. Koira ei voi tietää, että käännytään, jos ohjaaja tuijottaa koko ajan tasan metrin suoraan eteenpäin. Onneksi ollaan tehty edes jotain oikein ja oonkin melkein alusta asti kääntänyt naaman selkeästi kääntymissuuntaan.

Katsottiin mihin ollaan edistytty viikossa, ja kyllähän se perusasento on löytynyt "uudestaan". Hirveen kamalan vaikeeta kun koira on nyt aina korrektilla paikalla, ja sen takia mä en näe sitä niin hyvin sieltä käden takaa. Todettiin että selkeästi pitää palkata jo hyvästä suorituksesta liikkeessä, että ei leviä ja on parempi pysähdyksessä istahtaa perusasentoon. Mun pitää malttaa pysähtyä hitaasti, muuten koira pokkuroi perusasennon n. miljoona kertaa itekseen ennenkuin osuu oikeaan. Lisäksi nyt pitäisi vastaavasti saada vähän rentouttaa hommaan, kun Demo kuulemma näyttää siltä että nyt se vaan miettii "se perusasento, kohta se varmaan tulee, nyt sitten tarkkana, koskakoskakoska..." ja varmaan vähän jännittyy siitä.

Mitä meidän tulevaan kokeeseen tulee, niin sanon vaan että lolskis. Paikallamakuu pitää saada kuntoon!!! Seuraaminen pitää maagisesti tässä venyttää taas koemittaan ja ottaa ohjelmaan vähän palkattomuutta. Just joo, onneksi tuli ilmottua...

Huomenna olis tarjolla meidän koirakerhon agimestikset, mutta saa nyt nähdä. Kai siellä jonkun putkirallin vois käydä koittamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti