maanantai 30. syyskuuta 2013

Lisää tottelevaisuutta

Tänään vuorostaan korkattiin HSKH:n MT1-tokokurssi. Hirveen kivalta vaikuttaa, ja koska kertojakin on 16, niin tästä voi ihan oikeasti olla jotain hyötyä.

Ensimmäinen aihe oli seuraaminen ja perusasento. Meille ei hirveästi vinkkejä sadellut, lähinnä siksi, että kerroin meidän olleen seuraamiskurssilla ja tehdään koko ajan töitä aikalailla niiden oppien mukaan. Pitää kiinnittää huomiota siihen ettei Demo ala taas pitämään toista tassua ilmassa kun se yrittää viereltä alta kurkkia naamaa kohti, yläkropan ajautuessa samalla kauemmas.

Toinen aihe oli luoksetulo. En oo jaksanut kiinnittää suurta huomiota faktaan, että Demo saattaa vähän kaartaa "ulospäin" eli musta katottuna vasemmalle luoksetulossa. Sen sijaan halusin tarttua siihen huolimattomaan perusasentoon lopussa. Tähän otetaan siis ihan rehti namiapu. Kaartamiseenkin saatiin vinkkiä, että tehdään vähän vinoja luoksetuloja, eli tässä tapauksessa laitetaan se reilusti itsestä vasemmalle odottamaan ja treenataan siitäkin sitä perusasennon hakemista. Tässä on vaan se paska puoli, että vauhti alkaa hiljenemään kun alkaa tommosia tylsiä tekniikka-asioita hinkkaamaan. Todennäköisesti pitää siis vähän palata myös vauhtipalkkaan...

Lopuksi otettiin ihan minimaalinen paikkamakuu, ja jeeee! Oli niin nätisti sen öööö 30-40 s, ei yrittänyt nuuskia muita tai maata, eikä noussut muiden käskyillä. Toivoa on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti