torstai 6. helmikuuta 2014

Jääviä ja hyppyjä

Vitsi oon tyytyväinen kun päästiin tonne hevikurssille! Jotenkin ajatukset on paljon selkeämmät kuin tähän asti ja ei oo niin epätoivonen olo.

Ekana aiheena oli jäävät. Tehtiin zeta noin niinkuin testimielessä, ja selkeästi saatiin ainakin ongelmat näkyviin :D Siis nuuskii heti jätön jälkeen, eikä pysy paikallaan kun kävelen "väärältä" puolelta ohi (tai muutenkaan...). Nyt lähetään sitten kehumaan heti kun jää nätisti ja voidaan tehdä myös tähän niitä yllätysvapautuksia, tai vaikka käskyttää eri asentoon, niin joutuu keskittymään. Ja sitä liikkumisen sietoa rakennetaan samalla kaavalla kuin ennenkin, mutta ehkä täytyy otta naksu pois käytöstä, niin Demo ei vapauta itteensä välillä. Istumisessa on vielä aikamoinen käsiapu, ja muutenkin se on suhteellisen epävarma, mutta eiköhän se siitä.

Toinen aihe oli hyppy. Koki jonkun bugin siinä, eikä meinannut stopata ollenkaan kun joku haisi niin hyvältä. Mutta pääasiana oli taas väistäminen. Tarvin näköjään jonkun ulkopuolisen sanomaan, että älä kato sitä koiraa, äläkä hiivi sen viereen. Eli, reippaasti normaalivauhdilla sen viereen, ja seisomisesta palkka, ettei ennakoi.

Paikkamakuu 3 min oli kyllä selvästi liikaa, tyhmä minä. Mutta tulipahan nyt puheeksi semmonen, että kun Demo nousee istumaan, niin laitetaan "liikkuri" tai "tuomari" palauttamaan se takaisin, niin ei palkkaannu mun tulemisesta eikä mun tarvi huudella sille kaukaa. Loistavaa! Ei oikein kyllä vielä toiminut, ku otti selvästi häiriötä kun viereistä käytiin palkkaamassa, ja vois kyllä kokeilla tehdä sitä että menee aina palkkaamaan kun joku muukin menee. Sais vähän musta tukea eikä tarvi ahistua yksin tommosesta. Alusta toimi sikahyvin, ei noussut (vaikka sitä kyllä tekikin yksin etukäteen harjotellessa, mur!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti