tiistai 18. helmikuuta 2014

MenemenemenemenePUTKEENPUTKEENPUTKEEEN!!

About tuolta kuulosti meidän tämänpäiväiset treenit :D


Näköjään vähän huonosti näkyy varsinkin nuo punaiset numerot, mutta ne menee noita alareunan esteitä edestakaisin. Tänään siis sai taas ohjaaja juosta.

Aluksi otettiin neljä toistoa ihan pelkkää alareunan suoraa. Ensin ykkösestää vitoseen, sitten kutosesta ysiin loppupalkalla, sitten kutosesta ysiin niin että näki kun palkka laitettiin ja vielä viimeisen kerran niin, että odotettiin lähdössä ja katsottiin kuinka palkka karkasi putken päähän. Vauhtia tuli toistojen myötä tosi hyvin, ja paras taisi olla kolmas toisto kun jäin melkein tuonne toiseen päähän käskemään putkeen ja jätkä vaan painaa menemään ♥

Toisessa setissä otettiin tuota alapätkää ihan kokonaisuutena ja sitten myös jatkettiin kasiin asti niin, että kutonen oli korvattu renkaalla.

Loppuhuipennuksena oli tuo kuvan koko rata äkkikuolemaperiaatteella. Meitä oli kaksi jäljellä niin tehtiin rataa, ja jos tuli virhe niin vuoro vaihtui toiselle koirakolle. Hieno idea, mutta me molemmat oltiin liian hyviä, eikä saatu keskeytyksiä. Pari kierrosta juostiin ja sitten tuli käsky, että vaihdetaan suuntaa, eikä siltikään ollut ongelmia! Olin ihan varma että en saa Demoa tuon hypyn jälkeen väärään päähän putkea, mutta kyllä se persjätöllä vaan sinne etsiytyi (vaikka jälkikäteen ajatellen, ei se voinut sitä putken suuta mun läpi nähdä, onneksi oli tuttu rata).

Viimeinen rata oli kaiken huipuksi kuulemma selkeästi nopein. Pelkäsin hirveästi että olisi liian rankkaa eilisen jälkeen, kun lämmitellessä lenkillä oli aivan lahna, mutta mitä vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti