tiistai 12. marraskuuta 2013

Juokse laiska, juokse!


Tämän päivän rata. Voi jummi miten oli vaikee ohjaajalle toi 7-9! Muutenkin oli kunto vähän liian kovilla tänään.
Ekaksi tehtiin koko rata ja Demolla oli kiinnipitäjä. Jäin ihan turhaan hidastelemaan noihin putkille, ja sen ansiosta 7-8-valssi oli auttamattoman myöhässä. Jotenkin räpiköitiin kuitenkin läpi. Toinen kierros otettiin samalla tavalla, mutta mä laitoin vähän lisää vauhtia itteeni ja onnistuin vähän paremmin tuossa valssissa, mutta 8-9-valssi ei ollut yhtään parempi... Näitä sitten hinkutettiin erikseen ja yhdessä, mutta kun ei onnistu, niin ei onnistu! Jotenkin suunnattoman vaikeeta edetä suorassa linjassa, olla peruuttamatta ja samalla kääntää itteensä ajoissa. Kyllä se kuulemma koko ajan parani, mutta katsottiin parhaaksi lopettaa kun oli vielä intoa jäljellä.
Ja innosta puheenollen: ai kauhee, mikä vauhti! Vaikee uskoo että tuo on se sama koira jonka kanssa tässä on painiskeltu. Tuo kiinnipitokin teki nyt paljon, harmittaa kun mä en oo aiemmin sitä muistanut ehdottaa, vaikka kotona oon sitä aina miettinyt. Mutta ei tässä kokonaisuudessaan voi olla kuin tyytyväinen :)

Lisäksi tehtiin vähän puomia, sielläkin ihan hyvä, tai sanotaanko tasainen, vauhti. Ei tullut siis sitä loppupään hidastusta. Pitäisi muistaa vaan käyttää alustaa. Tarkoitus oli tehdä puomi-putki-erottelua, mutta todettiin se liian haastavaksi, ja halusin keskittyä nyt siihen puomiin.

Kuudella 2by2-kepillä saatiin alustan avulla myös ihan sikahyvä vauhti pariin otteeseen, ihanan raivokasta kepittelyä. Demolla on onneksi jotenkin niin vahva moraali tuossa suorittamisessa, että se ei karkaile palkalle, vaikka ei ole ketään vahtimassa. Kun se tietää mitä pitää tehdä, niin se ei laiskuuttaan tai ahneuttaan yleensä kriteereistä luista.

Paukutusleikkiä tehtiin, ihan hyvin menee, mutta tuo Purinan pohja on vähän huono. Vuokkosilla, tekonurmella, pystyy heittämään palkan kauemmas, mutta tuolla rantahiekalla ei voi olla kovin miellyttävää tonkia niitä nakkeja. Ja siis koska en voi vapauttaa heittämällä namia, niin mun pitää aina erikseen käskeä se koira pois kontaktilta, mikä tuntuu vähän typerältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti