maanantai 18. marraskuuta 2013

Out of control

Mun koirasta on tullut hullu. Aivan järjetöntä kiskomista ja innostuspomppimista heti kun hallin pihaan päästiin, ite kentästä puhumattakaan. Alkuhöpinöiden aikana se jopa piippaili ollessaan seinässä kiinni... Tuon raivon kun jostain valjastaisi sinne agilityyn, niin hyvä tulis.

Eikö näytäkin kaistapäiseltä?

Ennen ryhmätokon alkua tehtiin sitten seuraamista tän apinanraivon innoittamana. Ihan ookoo meni, mutta ei se vieläkään meinaa pysyä tarpeeksi tiiviinä. Mutta saatiinpa silti pidempiä pätkiä kuin tähän asti.

Itse treeneissä tehtiin tunnaria, ja enpä tullut paljon hullua hurskaammaksi. Kolmea toistoa oman piilottamista, eka meni osin putkenpainon taa, toinen laitettiin isomman romukasan luo hämäyslaittojen kera ja kolmas ihan seinään kiinni. Kamalan päämäärätietosesti Demo pinkaisi sinne palikalle, vaikka siitä on varmaan 3 kk kun on viimeksi tunnaria tehty. Toinen toisto oli vaikeempi, mutta sitkeesti jakso ettiä, vaikka aluksi kattelikin vähän että "hei, ei se oo enää täällä, auta mua". Kolmannella kerralla jätkä liihotteli ainakin kahdesti suoraan sen palikan ohi, kävi kurkkaamassa molemmilta puolilta varmuuden vuoksi seinän taakse ja tsekkasi vanhatkin paikat, ennenkuin löysi. Kuulemma nyt äkkiä pitäisi saada ne muut kapulat mukaan. Ainoo ongelma on se, että mä en tiedä miten sen koko liikkeen opettaisin. Tällä hetkellä ehkä omimmalta tuntuisi tuo "tavoitteena täysi kymppi"-tapa (pitää ehkä oikein lukea se sieltä kirjasta, toim. huom.), eli ensin hajuttomien kapuloiden väliin kylvetään nameja, että oppii käyttämään nenäänsä. Seuraavaksi überhajustetaan se oma omalla ja namihajulla, lisätään sekaan, ja toivotaan parasta. Apuhajua sitten häivytetään ja tadaa, liike on valmis!

Omatoimisesti parin kanssa tehtiin kehääntuloja ja liikeenvälejä. Mä oon näissä ehkä paskin ikinä, kun en oikein vaan osaa palkata näissä oikeista asioista/oikeaan aikaan/oikealla tavalla, tai ylipäätään treenata niitä.

Lopuksi paikkamakuu 2 min. Helvete! Niin nätisti se siinä makasi, vaikka muut nousi vuorotellen, ajattelin sitten palkata sen kesken kaiken, kun kerta pysyi, eikä edes vilkuillut. No, nousi seisomaan kun lähestyin. Lopussa sitten nousi joka pirun kerta istumaan kun meinasin palata vierelle. En ymmärrä mikä siinä on että vaikka kuinka palkkaa sinne maahan ja vahvistaa pysymistä, niin pakko on silti pelleillä ja ennakoida. MUR.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti