perjantai 22. marraskuuta 2013

Toivo pilkahtaa

Tiistaina opeteltiin taas valssaamaan ja irtoamaan. Ei oikein irronnut, ja mokailin ite asettumalla aivan järjettömiin paikkoihin niin että Demo tuli tuosta esteiden välistä. Ja jotenkin kun jäi katsomaan että koska se koira tulee putkesta, niin juoksi tyyliin peruuttaen eteenpäin. Hyvä urpo-minä! Vauhtia sen sijaan saatiin aivan kiitettävästi, ensin kiinnipitäjällä ja sitten ilmankin.

Kouluttajan kanssa tehtiin keinuprojektia. Eipä yllättänyt että ei mennyt ihan säkenöivästi. On jotenkin ihan eri asia laittaa se koira vaan laskemaan sitä keinun päätä kuin juoksemaan koko keinun mitalta, ja tätä mä vähän epäröin alusta asti. Kun ei se Demon ongelma niinkään oo mikään pamahdusääni (paitsi sitten kun se eka pää pamahtaa takasi alas) vaan se, että tuntuu ikävältä kun tassujen alla kallistuu. Mä en oikein osaa jatkaa tätä yksin, ja Vuokkosillakin on pöydät tyyliin yhdellä kentällä, että aina pitäis osua sille oikeelle että vois treenata.

Ajankuluksi tehtiin myös odottamista, ja nyt alkaa takapalkka toimia! Suurimmaksi osaksi istuu paikallaan kuin patsas, mutta sitten kun on noustakseen, niin ei meinaa onnistua millään. Ja se ei edes johdu mun vedättämisestä, vaan jostain epävarmuudesta x, koska se nousee heti kun mä lähden... Ikuisuusprojekti, etten sanoisi.

----------

Tänään käytiin itekseen hallilla agiliitämässä. Piti myös ottaa tunnaria, mutta jätin kapulat kotiin. Aluksi tehtiin 6 kpl keppejä alustalla muutama toisto ihan suoraan, ihan kamala vauhti oli, tykkäsin ihan sikana! Sitten laitettiin kolme estettä sillee puolikaaren muotoon toiseen päähän, että niiltä lähettäen harjoteltiin kulmia. Meni myös tosi hyvin, mutta avokulma oli vaikeampi. Johtui ehkä siitä, että mä juoksin liian lähelle keppejä ja "jyräsin" koiran niin ei tohtinut pujotella enää takasinpäin. Ainiin, ja just kun oon hehkuttanut että tuo ei ikinä varasta tai possuile alustan kanssa, niin kyllähän se tänään kerran jätti viimesen välin pujottelematta ja syöksyi nakille. All in all, hirveen hyvä fiilis jäi :)

Jatkettiin puomiprojektilla. Takaperinketjuttaen ensin puomi, sitten sen eteen 55 este ja sen eteen 50 este. Ihan hyvä vauhti oli aluksi, mutta jännästi hidastui kun lisäsi esteitä. Tähän asti on aina nopeutunut kun ottaa vauhtia esteiltä, olisko tuo sitten jotain väsymystä jo? Mutta kertaakaan ei alittanut rimoja vaikka oli tuo 55 mukana! Eikä ihan hirveesti epäröinyt muutenkaan, vaikka yksikin oli semmonen ryykäys että jarrutti just ennen tuota 55:ä ja joutu melkein paikaltaan hyppäämään sen.

Loppuun tehtiin vielä "kokonaiset" kepit, eli 2x6 peräkänaa, jonkun nelisen kertaa alustalla. Ihan hyvä, mutta vähän hidasti kun vahingossa korjasin vaikka meni oikein :D Ei vaatinut kuin yhden välipalkkauksen ja muuten oli niin tohkeissaan menossa jo toisia keppejä kohti, että eiköhän me nämäkin vielä joskus voiteta.

-----------

Kotona tehtiin vielä sitkeenä tunnaria. Aluksi oli vähän maistelevainen ja huolimaton, vaikka alotin pelkkien namien viljelyllä. Jos rupes liikaa häsäämään, niin käskin nätisti pois ja resetoin kapulat. Tässä vaiheessa siis olis tarkoitus vasta palkata siitä oikeasta kapulasta kiinnostumisesta, ei suuhun ottamisesta. Aika hyvin onnistuttiin, ja ihan selkeästi mitä kauemman treenattiin, sitä varmemmin Demo löysi heti oikean. Näki kyllä miten koko ajan vire nousi kehujen myötä ja sitten piti tehdä väliin yksi toisto nameilla, ilman omaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti