perjantai 29. marraskuuta 2013

Pimeetä

Toi torstaitoko ei oo ollu meille oikein hyvä viime aikoina. Aina ärsyttää mennä paikkamakuuseen ottaen koira suoraan autosta ja sitten se on hyper ja mokaa. Pitäis ottaa se siihen mukaan alkuhöpinöiden ajaksi niin vois toimiakin... Toinen on se, että sielä on niin pimeetä ja hallissa olis niin paljo kivempi reenata

No tehtiin kuitenkin se paikkamakuu. Meni maahan nätisti, mutta ponkaisi heti uudestaan ylös, uusi yritys ja nyt pysyi. Kunnes käännyin, niin nousi samantien. Jännä, ei sillä hallissa oo ollu täysin samanlaisissa treeneissä mitään ongelmaa maata. Ehkä tää menee mun ja virittelyn piikkiin.

Juteltiin vähän seuraamisesta ja todettiin, että pitää jatkaa tätä samaa alkeisalkeisopetusta ja palkata joka perusasennosta. Ja tehdään semmoista askel eteen, palkka, askea oikeelle, palkka. Eilen menikin ihan hyvin noilla opeilla.

Tehtiin vähän myös noita pysähdyksiä ja maahanmenoja. pysähdys on tosi paljo vaikeempi, enkä mä varmaan ikinä saa siitä semmosta seinäänpysähtymistä. Maahanmeno on ihan reipas, ehkä vähän olosuhteista riippuen. Tässä taas tuli se pimeys vastaan, että ei voi heittää namia koiran taa kun se menee hukkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti