keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Elämäni suola, sokeri ja piparkakkumauste

Eli koiran kanssa harrastaminen. Tää on just niin tyypillistä että jatkuvasti ollan pohjamudissa tai onnensa kukkuloilla. Viime viikolla aksasta jäi vähän kökkö maku, ja tuntui että tää on ihan toivotonta. Tällä viikolla kaikki taas meni ihan putkeen (höhöh, hieno sanaleikki)!

Tänään oli teemana ohjaustekniikat. Vihdoinkin joku väänsi mulle rautalangasta mitä ovat persjättö, takaaleikkaus ja päällejuoksu. Todennäköisesti nämäkin ehdin unohtaa, mutta onpahan ainakin kerran opiskeltu.

Me tehtiin putki ja nuo kolme "vaaka"hyppyä aluksi 1. ja 2. hypyn välissä valssaten, ja lopuksi lisättiin siihen vielä persjättö 2. ja 3. väliin. Meni kuulemma tosi hyvin, vaikka tuntui että heilui vaan ihan helikopterina siellä väleissä. Saatiin hirveesti kehuja, ja kyllähän se tuntui hyvältä kun kerrankin ohjaajakin jossain onnistu.

Putken ja yhden hypyn kanssa tehtiin vähän takaakiertoja (putki-hyppy-putki) ja haettiin ohjaajalle sitä oikeaa paikkaa. Mantrana: hyppy ohjataan siivekkeeltä ja takaakierto rimalta!

Noille "pysty"hypyille tultiin sitten putkesta ja harjoteltiin päällejuoksua. Voi kauhee, kun oli vaikeeta. Jotain etäisesti oikean näköistä räpellystä sieltä alkoi tulla, mutta en nyt voi sanoa sitä vielä hallitsevani. (Note to self: varpaat menosuuntaan koko ajan!)

Keppejä tehtiin vähän omatoimisesti puolikkaalla setillä. Menee paljon vauhdikkaammin ja useammin oikein kun menee niitä sarjan osana eikä yksikseen. Putkesta vaan tykkinän niin harvemmin meni väärältä puolelta.

Pieni sadepilvi taivaallamme on A. Se on unohtanut aivan täysin että sen yli saa ja pitää kiivetä... Aina viime hetkellä hidastaa ja yrittää kääntyä 2on2offiin ylösmenolle, eikä edes halua yrittää ylös. Sinänsä hassua että just puhuttiin viime viikolla että Demo varmaan menee siihen kokokategoriaan että ei tarvitsisi 2on2offia A:lle vaan sais juosta läpi ja todennäköisesti toimis. Nyt se raukka sitten yrittää olla ylinoheva :)

Tämä päivitys kuulu taas osastoon ketään-ei-kiinnosta, mutta tuntuu järkevältä kirjata silti ylös mitä on tehty ja mikä meni oikein/väärin. Älkää sit lukeko jos ei nappaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti