maanantai 11. helmikuuta 2013

Häiriökurssi 2/3

Ja taas mentiin. Ehkä jopa vähän paremmin kuin viimeksi.

Tehtiin jääviä erilaisilla käsky- ja leluhäiriköinneillä. Maahanmenoa tehtiin niin, että liikkurin sanoessa "käsky", antoi avustaja siinä vieressä "maahan"-käskyn. Jännä nähdä miten jo toisella toistolla Demo alko hakea sen avustajan kontaktia heti kun "käsky" kajahti. Tsot tsot. Viimesellä toistolla kerkesin jo just ja just kaappaamaan koiran vielä seuraamaan ennenkuin se ehti totella avustajaa. Oli jännittävää. Seisomaan jäämiset oli iha huippuhienoja meidän tasolla, siinä se seisoi kuin tatti vaikka toinen houkutteli ja heitteli leluja.

Paikallamakuuta tehtiin koirahäiriössä, eli siis ylimääräinen koira tuli sinne hillumaan ja leikkimään. Teki luoksetuloja meidän välistä, takaa ja vielä makuurivistäkin. Ihan hyvin meni.

Viimeisenä tehtiin noutoa. Ensin treenattiin paikalla pysymistä liikkurin ja mun heittäessä kapulaa, ja lopuksi noutamista suoraan mulle liikkurin häiriköinnistä välittämättä. Liikkurin heitot oli paljon vaikeampia kuin mun, mikä oli vähän jännä... Itse noutaminen nyt oli vähä blaaah, mutta eipä me oo sitä treenattukaan noin kokonaisena ja pitkällä matkalla, että sinänsä jees.

Se sama kaveri viime kerralta oli meille vieläkin ihan ärrinmurrin, mutta ei onneksi haitannut. Demo ei provosoitunut eikä suuremmin häiriintynyt koko asiasta (vaikka yleensä pitää sitä innokkaammin yrittää tutustua mitä ikävämpi toinen on), hieno mies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti