torstai 10. huhtikuuta 2014

Edistyy

Ruudun paikka. Musta hakeutuu ihan yllättävänkin hyvin oikeeseen paikkaan, ja kuulemma seuraavaksi voidaankin miettiä paikan korjaamista. Eri paikoista lähettelyä niin, että itse oon siellä "oikealla" lähetyspaikalla. Merkiltä lähetyksiä olisi myös hyvä ottaa mukaan, varsinkin kun ne on Demolle aika vaikeita.

Tunnari. Saisi kuulemma olla varmempi, mutta musta teki sikahyvin ottaen huomioon, että oli liikkurin hajuiset kapulat ja kolme muuta koirakkoa tekemässä ympärillä. Nuuski ensin kaikki varmuuden vuoksi läpi, ja sitten vasta otti oman. Eka luovutus oli hyvä, toisessa piti vähän jahkata. Luovutus- ja pitotreenit pitäiskin pitää erillään noista haistelutreeneistä, että sais selkeästi palkattua yhdestä asiasta.

Jäävät. Jipii, teki tosi hyvät istumiset! Seisominen hitaahko, mutta vielä menettelee. Nyt alkaa jo pysyminenkin olla hyvällä mallilla, ei väistele.

Paikkamakuu. 15 askeleen päässä se sama 5 sekuntia mitä on tehty. Kerrankin oli hyvä strategia, ja aloitin puolella siitä mitä viimeksi tehtiin häiriöttä, eli 6 askelta, nyt alustan kanssa, että keskittyisi. Sitten 8, 10 ja 15. Tosi hyvin, onnistumisprosentti huomattavasti parempi kuin tähän mennessä. Lopuksi tein vielä 10 ja 15 askeleen päästä ilman alustaa, pitkällä matkalla piti kerran muistuttaa, mutta toimi. Eikä väistänyt tai nostanut päätä. Toivoa saattaa olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti