tiistai 29. huhtikuuta 2014

Häiriköt

Eilen kävin vähän toimimassa häiriönä Hillalle. Ja vähän treenaamassa itekin.

Otettiin aluksi paikkamakuu niin, että kävin tiuhaan palkkailemassa kun piti päätä maassa. Oli ihan tosi vaikeaa, varsinkin kun tyypin kierrokset oli ihan tapissa. Loppupuolella tehtiin toinen samanlainen, eri kaverin kanssa, ja oli vähän parempi, mutta ei silti hyvä. Seuraavaksi pitää palata siihen pään maahan laittamiseen. Oon nyt käyttänyt niin paljon apuja kun oon yrittänyt kasvattaa etäisyyttä ja aikaa, että ei tuo meinaa enää palkkauksen jälkeen laittaa sitä päätä takaisin. Muutenkin välipalkkaus kusee siinä mielessä, että Demo paljon helpommin sluibailee ja alkaa kuikeloida, jos en suoraan vapauta sitä yhden palkan jälkeen.

Kolmesti tehtiin ohjattua liikkuroituna, merkiltä sivusuunnassa 5 metriä ja syvyyssuunnassa 4 metriä. Ensin oikea, ei vissiin nähnyt kapulaa tms. koska lähti oikealle mutta muutti mieltään vasemmalle. Resetoinnin jälkeen toimi ihan hyvin. Tehtiin myös yksi vasemmalle, ja oli ihan tosi hyvä. Tykkään tosi paljon sen vauhdista ja innosta, mikä toisaalta sitten näkyy merkillä malttamattomuutena. Siinä seistessä tuppaa hyörimään ja lopulta tarjoamaan maahanmenoa ym.

Tehtiin vähän muutaman askeleen seuraamisia ja käännöksiäkin, tiiviys mielessä, meni ihan ok.

Viimenen juttu oli paras. Jätettiin koirat vierekkäin ja mä kutsuin Demoa. Ekalla kerralla Hilla meni lankaan, mutta toisella jo hoksasi. Sitten tehtiin toisinpäin, hah. Demo ihan tasan näki että mä en käskenyt, mutta kun toinen lähti vierestä niin lujaa, niin täytyi lähteä mukaan! Otettiin seuraava lyhyemmällä matkalla, muistutin vähän pysymisestä käsimerkillä ja hyvin pysyi. Lopuksi vielä se pitkä matka, eikä mitään ongelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti