perjantai 11. huhtikuuta 2014

Osaa se ainakin noutaa!

Voi vitsi, projektit etenee kohisten kun jaksaa olla johdonmukainen.

Ohjattu. Ensin tehtiin "kertausta" targetit viisi metriä sivuilla ja kolme takana. Ihan sikahyvä, alunperin on mennyt vähän kaarella targetille, mutta nyt hakee tosi suoravaiivaisesti paikan. Toinen toisto 5 metriä takana, tosi hyvin taas. Sitten uskalsin jo ottaa kapulat mukaan, eli kapula heti targetin taakse ja 6 metriä taaksepäin. Suunnan haki hyvin, mutta hihkaisin noutokäskyn vähän aikaisin, niin hidasti epäröiden. Toistin noutokäskyn, niin kiihdytti uudestaan ja oli varma tehtävästään. Tehtiin yksi molempiin suuntiin näin, ja sitten otin targetit pois. Lähetin vasemmalle, eikä kyllä yhtään huomannut että siellä olisi ikinä mitään targetteja ollutkaan, meni niin varmasti. Sitten vähän uhkarohkeena (koutsien muistutus nopeesta etenemisestä takaraivossa) laitoin keskikapulankin mukaan. Toistan itseäni, mutta ihan sikahyvä! Haki ensin oikean, sitten olin laiska ja haetutin vielä vasemmankin viemättä sitä oikeaa takaisin. Ei tarvitse edes erillistä noutokäskyä, kun noutaminen on niin kivaa että Demo tarjoaa sitä ilmankin. JES!

Paikkamakuu meni myös tosi hyvin. Taas strategia "puolet edelliskerrasta" tuotti tulosta, joskin mielentila oli vähän kiihtynyt ekalla kerralla, mutta toisella pysyi jo 8 askeleen päässä hyvin, kesto taas sen 5 sekuntia ja ilman alustaa, kun oli häiriötön. Tiesin että osaa, niin hyppäsin heti 15 askeleesen, sen jälkeen 20, 22 ja 30 askelta. Nyt vihdoin tuntuu että mitä kauemmas menin, sitä paremmin pysyi! Toisella 30 askeleen matkalla meni vielä auto selän takana kentän ulkopuolella(!), eikä herpaantunut, kuin vasta sen mentyä kauas ohi ja mun oltua yli puolivälissä takaisin. Loppuun otin vielä lällyn 5 askelta, että jäi helppo maku suuhun. Voi hitsi, kohtahan me saadaan alkaa treenaamaan aikaa!

Keksisipä tuohon seuraamiseenkin jonkun logiikan, että se edistyis. Raastaavaa... Vaihteeksi taas konkreettisesti huomasin, että älä katso sitä koiraa, kävele suorassa ja reippaasti. Vähän parantui kun tämän taas tajusin (ilman peiliä se on niin vaikeaa!), mutta en oo varmaan ikinä tyytyväinen. Kyllähän se mukana seilaa, mutta kun saisi tulla sillä omalla hyvällä intensiteetillään loppuun asti.

Loppuun tehtiin ihka oikea zeta! Oli hirveen hyvä niiltä vaikeilta osiltaan, eli istumisessa ja paikallaan seisomisessa. Istui hyvin, ottaen huomioon miten huono se on tähän asti ollut, ja pysyi tosi hyvin. Stoppi olis voinut olla terävämpi, mutta sen paikkas hieno pysyminen. Maahanmeno perushyvä, mutta mun kiertäessä taakse iski joku bugi ja nousi ylös. Laitoin maahan ja jatkoin loppuun. Tuota maassa olemista on kyllä nyt niin työstetty, että en jaksa uskoa että se on mikään toistuva ongelma, kun kerta seistäkin malttoi.


Huomenna vaihdetaankin turhamaisuusvaihteella ja mennään Gerard O'Shean handlauskurssille! Toivottavasti on rahan arvoista, alkaa nimittäin järjen ääni pian kolkuttelemaan näiden kustannusten suhteen... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti