perjantai 4. huhtikuuta 2014

Onnistuu, ei onnistu

Oon tässä huomannut, että en vaan osaa opettaa paikkamakuuta. Ei tässä nyt muuta selitystä ole. Että ihan jos joku kokee haluavansa haastetta niin voi tulla opettamaan sen Demolle tai vastaavasti käskyttämään mua niin että hommasta tulee jotain. Sama juttu seuraamisen kanssa, onneks nää ei ookaan kuin ne kaks tärkeintä asiaa.

Asiaan. Eka tehtiin ohjattua, targetit n. 3 metrin päässä merkiltä, yksi toisto kumpaankin suuntaan, superhyvin. Sitten otin riskin ja siirsin samointein 5 metrin päähän. Tällä kertaa meinasi ekaa kertaa mennä väärälle, tähän asti on aina vähän miettinyt vaikeassa tilanteessa ja tullut oikeaan tulokseen. Korjauksella meni vähän epävarmemmin, mutta ei jälkeenpäin näkynyt onneksi missään, vauhti oli jatkossakin hyvä. Sitten tehtiin vielä oikea-vasen-vasen-oikea niin, että siirsin targetteja metrin taaksepäin. No problemos, ja onneksi ymmärsin vähän sekoittaa järjestystä ettei totu poukkoilemaan tasan vuorotellen eri suuntiin. Hyvällä mallilla ollaan!

Sitten vähän seuraamista. Yritin aluksi vain ottaa lyhyehköjä pätkiä, mutta eihän siitä tullut mitään jostain syystä x. Vaihdoin sitten suunnitelmaa ja yritin saada Demon tarjoamaan oikeaa paikkaa huutelemalla vaan seuraamaan sen hyöriessä ympärillä. Ihan kivasti tarjosi, mutta en tiedä tekikö tämä nyt sitten mitään edistystä. Inhottaa junnata paikallaan tämän kanssa.

Tunnaria otettiin ehkä kolme toistoa. Ai kamala kun se menee lujaa kapuloille! Siis aivan rakettilähtö ja viime tingassa hidastaminen niin että sydän kurkussa saa jännittää potkiiko kaiken tieltään. Palautus ei ole ollenkaan samalla vauhdilla, mutta se onkin vähän kesken. Nyt olin kapuloiden sivussa parin metrin päässä (myös siksi että näen mitä Demo tekee), eli koko matkaa ei ole vielä tarvinnut palauttaa.

Paikkamakuuta lopuksi. En oikein tiedä mitä me treenattiin (no olisko tässä se ongelma?!), mutta avustaen jätin koiran maahan , poistuin ehkä 6 metrin päähän, käännyin piilossa ja tulin takaisin. Jälkeenpäin ajateltuna meni muka hyvin, mutta jos 40% on epäonnistumisia niin kyllä se kertoo että ei osata. Lisäksi tehtiin niin, että avustin maahan ja treenattiin aikaa, tässä ei malttanut pitää päätä maassa. Lähes joka kerta nosti pään ennen aikaa ja piti huomauttaa, sitten kun aloitin ajan alusta niin ei ollut ongelmaa. Ärsyttävä kaava, mitä mä teen väärin?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti