tiistai 9. huhtikuuta 2013

Edistystä

Tänään käytiin taas tekemässä kaikkea kivaa. Otin seuraamista ihan muutamien askelien pätkissä, niin että hiottiin sitä oikeaa paikkaa niinkuin etenemissuunnassa. Huomaa kyllä kuinka Demolla menee heti kaikki kontrolli kun se vähän innostuu ja sitten alkaa edistää ja poikittaa ja perse heiluu kuinka sattuu. Mutta saatiin kuitenkin ihan hyviä pätkiä.
Koitin myös peruuttamista, mutta se on aivan mahdotonta :D Kyllä tais yhden kerran mennä ihan nätisti perä edellä sen puolikkaan askeleen, mutta yleensä halus vaan tavallaan pyörähtää uudestaan sivulle, innoissaan kun oli.

Ruutua näyttöruutuna. Tuntuu että se ei oikein hiffaa sitä hommaa... Kun hirveällä innolla se lähtee juoksemaan ruutua kohti mutta sitten yleensä siltikin menee sinne törpöille vaikka kuinka oon palkannut oikeasta paikasta.
Se kyllä katsoo kun näytän oikeeta paikkaa ruudussa, mutta sitten kun palaan takaisinpäin sen vierelle niin kääntää päänsä eikä fokusoi ruutuun ja luulen että tässä on se ongelma. Se ei jotenkaan hahmota että miks mä kuljen siellä taputtelemassa ja sitten vaan chillailee siinä niin kauan ku tuun takasi ja sit juoksee johonkin sinnepäin.

Aivan upouutena asiana koitettiin hyppynoutoa ihan pikkusen esteen yli. Vitsi kun oli hieno! Ekalla kerralla hyppäs kyllä mennessä, mutta takasinpäin olis halunnu kiertää. Käskin sen sitten oikein erikseen hyppäämään sen kapulan kanssa, ja toimi. Kauas tai vinoon en tietty heittäny, mutta tosi innokkaasti lähti hakemaan ja olis luovuttanutkin nätisti jos en olis ollu niin lähellä estettä. Jeij!

Totesin tuossa, että ei me varmaan hirveesti ehditä siellä Ojangossa treenaamaan toukokuun aikana kun koulu loppuu ja kaikkee. Niinpä mä oon salaa vähän treenannu keinua.
Edellisellä kerralla ihan vaan naksuttelin sen menemään kaikilla jaloilla ylösmenolle ja menihän se, vaikkei kovin riemuisasti. Muutamaan kertaan myös nostin sen akselille, annoin mennä loppuun ja pidin vähän kiinni siitä laskevasta päästä samalla. Meni ihan yllättävän hyvin! Reippaasti se myös tarjoaa 2on2offia vaikka ajattelin että sais päästellä vaikka suoraan läpi että olis vaan kivaa.
Tänään sitten ihan tasan kerran palkkasin alussa "kaikki tassut ylösmenolla"-kriteerillä ja sen jälkeen se menikin koko esteen! Ihan siis tositositosi etanavauhdilla, mutta meni loppuun asti eikä näyttäny yhtään niin ahdistuneelta ku ennen. Kerran annoin sen ihan ite hidastamatta paukauttaa sen toisen pään maahan ja ei se nyt hirveesti siitä hämmentyny. Selkeesti se jännin kohta on se kun toinen pää laskee, kun siitä mennään jo ihan reippaasti loppuun.
Anna itselleni myös papukaijamerkin kun en antanut itteni hermostua, maanitella tai tiuskia, vaan mentiin just asenteella että "pyhpah, nythän me vaan mennään". Ehkä on vielä toivoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti