torstai 25. huhtikuuta 2013

Ei saa luovuttaa!

Voitontanssin paikka!

Tänään käytiin ekaa kertaa Ojangossa ulkona treenaamassa aksaa. Olin hirveän pessimistinen noiden kontaktien suhteen ja aloitettiin sitten siitä keinusta mitä on vähän pohjusteltu tässä. Eikä mitä, sinnehän se päästeli vauhdilla yli akselin ennenkuin tajusi mitä teki! Eikä edes hämmentynyt mitenkään kun pää alkoi laskemaan, ilme oli vaan semmonen  "joojoo, kyl mä tiiän miten tää hoidetaan". No, ei siinä mitään, aattelin että se oli vahinko. Sitten menin ihan piruuttani A:lle. Ja herranjumala kun se meni senkin niinkuin vanha Demo konsanaan! Sama juttu puomilla. Puomi nyt oli kohtuuttoman hidas (ja vähä keinukin), mutta se meni ihan epäilemättä!

Täytyy siis sanoa, että paska halli. Ne esteet on kyllä vähän eri kaliiberia noiden Ojangon esteiden kanssa, vähän huterat ja ei oikein pitävätkään. Silti, aika jännä että vaikuttaa noin paljon. Mutta onpa helpottunut olo, kun tietää ettei se osaaminen ollutkaan mihinkään kadonnut.

Siinä sitten onnellisuushurmassa myös vähän tokoiltiin. Tajusin, että ollaan menossa sunnuntaina kouluttautumaan kokeenomaisesti, ja me on vaan pidetty tässä luovaa taukoa. Täytynee huomenna rykästä kaikki liikkeet läpi ja katsoa mikä on tilanne, ettei tarvi hävetä itteensä.

Vielä pakko mainita, että ruutu oli ihan superhyvä tänään. Noutamisen vauhti oli vähän plääh. Kaukoja tehtiin taas alustalla kun tuntuu ettei ne jalat muuten suostu pysymään paikallaan. Seuraaminen taas edistää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti