keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Se Tunne

Tänään tuntu aksassa jo siltä että tehtiin aksaa! Jotenkin aivan uudella tavalla onnistuttiin ja oli oikein jouhevastikin eteneviä pätkiä. Ja tein hyvän valssin!

Näköjään se rata oli melkein kisamittainenkin.
Lähetään sitten purkamaan... Jätettiin koira alkuun ja mentiin kakkosen taa kutsumaan. Ohjattiin oikealla kädellä hypyt ja pidettiin tiukka katsekontakti, ettei mene kakkosen ohi.
Putkesta neloselle ja äkänen käännös takasin. Tässä huomas että kun muut pysty aikalailla jatkamaan samaa reittiä takasi melkein paikallaan kääntymällä, niin mun piti ottaa askel tonne keskemmälle rataa, tai Demo hyppäs sen hypyn takasinkipäin. Tuntuu että jätkä käänty suunnilleen ilmassa takas jos yritti suoraan vaihtaa suuntaa :D
Siitä sitten rallateltiin putkesta hypylle ja sen jälkeen valssilla toiseen putkeen. Putkesta pari hyppyä, valssi (tässä oli se hieno!), hyppy-hyppy-putki ja taas samalla lailla hypyn ja valssin kautta suoraan putkeen.
Putkesta sitten valssaamaan tohon 15:n siivekkeelle ja yllättävän nätisti pyörittiin 16:lle ja siitä vauhdilla maaliin. Huomasin oikein itekin miten yllätyin että toi loppuvääntö onnistu kun hihkuminen oli tyyliä "hyvä... hyvä! jess!! JEEESSSS!!!" tuossa putkesta maaliin asti :D


1 kommentti:

  1. Mahtava kuva! :D Repesin täysin, ihanaa että on ollu onnistuneet treenit ja hyvä että kulkee! Ei mulla muuta :D

    VastaaPoista