perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kivaa tokoa

Tänään tehtiin kaikkea kivaa, ainakin ohjaajan mielestä. Jotenkaan mä en nyt yhtään jaksa hinkata mitään alokasjuttuja kun en mä oikeen tiiä mistä alkaisin. Pitäis saada joku valmentaja tähänki joka vaan sanois mulle mitä tehdä, vähän niinku aksassa tällä hetkellä.

Anyways, tehtiin siis noutoa, kaukoja ja ruutua. Noutovideo on tuossa alhaalla ja on varmaan niistä kaukoistakin materiaalia jos jaksais kaivaa... Tykkään ihan hirveesti tosta innosta millä se lähtee noutamaan ja yllättävän hyvin sitten malttaa pyörähtää vielä peruasentoonkin. Paitsi tossa toisessa pätkässä. Eikä se pahasti leikikään kapulalla, nyt se malttaa ottaa sen kerralla suuhun, mutta vielä tuossa sivulle kääntyessä voi sitä vähän pyöräyttää suussa. Seuraavaksi pitäis saada jostain metalli...


Kaukoja tosiaan. Nousee tosi hienosti seisomaan maasta ja istumisesta! Maahanmeno seisomisesta on vähän ongelmallinen jopa ton alustan kanssa, mutta m-i-m menee ihan nätisti. Seisomasta istumaan on kans vaikee, mutta täytynee treenata ton alustan kanssa kun tuntuu auttavan.


Ruutu oli vähän njäääääh... Nyt pitää yrittää pysyä siinä näyttöruudussa, kyllä se toimii jos mä vaan jaksan yrittää. Melkein sain sen lähetettyä ihan lelullekin ruutuun, mutta heti kun kehuin niin se käänty ympäri ja odotti nakkia ja vähät välitti siitä lelusta naaman edessä. Muuten se on kyllä petrannut tosi paljon leikkimisessä! Tai lähinnä taitaa olla toi yks lelu, joka on eksklusiivisesti treenilelu (yllättäen semmonen narulelu, me ollaan niin mainstream :D), mikä oikeesti saa sen naaman syttymään kun sen ottaa taskusta.

Tehtiin myös ministi seuraamista, mutta siitä en halua puhua :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti