keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Liian vaikeeta!

No kyllä meillä jo menikin niin hyvin aksassa että voitiin vähä mokailla viimesellä kerralla. Rata tuntu jo heti jotenki supervaikealta tai sitte mä vaan tein siitä vaikean. Ohjaukset ei sinänsä ollu vaikeita, mutta jotenki se ittensä kiemurtaminen aina oikeaan väliin oli haastavaa.

Toi pituus oli kyllä haaste. Vaikutti siltä että Demo luuli sitä kontaktiesteeksi koska se meni ihan vaikeeksi kun näki sen. No siinä sitten tsemppailtiin ja otettiin yks pätkäkin pois että saatiin se hyppäämään, ja voi luoja kun se olikin kivaa sitten kun tajusi että hei täähän on vaan hyppy!

Nojoo. Ykköseltä kivasti suoraan ansaan putken ja hypyn välille. Ekalla kertaa meni putkea kohti ja viime tingassa pyörtipois ja katteli että mihin mä oikein katosin. Tokalla kertaa tein jo niinkuin käskettiin ja käänsin melkein selkäni koiralle ton toisen hypyn jälkeen. Kolmannella kerralla se menikin jo tosi hyvin, kun käänsin taas aikasemmin, koutsikin hämmästyi kuinka se irtos pienellä liikeellä tuonne kolmoshypylle.
Pituudella tosiaan tehtiin noita juttuja ja ei taidettu yhdistää sitä mihinkään kun kerrankin saatiin se riemu sieltä esiin. Seuraavaksi takaakierto vitoselle, tai ainakin yritettiin. Mä en tiiä mikä ihme siihen oikein meni, kun ei se halunnut kiertää. Kuulemma se selkeesti tiesi mitä pitää tehdä, mutta ei vaan halunnut, ei vaikka toinen pää oli madallettuna. Tähän kehittelin teorioita:

1. Nyt oli ekaa kertaa 50 cm rimat entisen 45 cm sijasta, olikohan liian jännää?
2. Hypyn takana oli seinä/portaikko, ei välttämättä tykännyt juosta niitä päin, eli ei saanut vauhtia
3. Mä painostin liikaa ekan mokan jälkeen
4. Se on kipeä
Niin että siitä valitsemaan. Viimeinen on worst-case-scenario ja mun vainoharhaisuutta.

No, siitä sitten mentiin lopulta tuohon solmukohtaan. Periaatteessa jos olisi voinut ottaa vitoselta asti vauhtia, olisi ollut persjättö putkeen, ja taas toisessa päässä puolenvaihto. Siis rautalangasta (ihan itelleni), koira vasemmasta kädestä oikeaan persjätöllä 6-7-välillä, sitten taas 7 jälkeen vasempaan (valssi/persjättö/vapaamuotoista pyörimistä?) ja äkkiä valssaamaan kasin taakse ja koira putkeen.
Tuo valssikohta oli oikeasti maailman hankalin! Sitten kun oli tajunnut vaihtaa koiran oikeaan (eli vasempaan :D) käteen, niin tuli jo hölmistys että miten päin mun nyt piti lähtee pyörimään ja mihin suuntaan ja mikä käsi ja äh. Kyllä me kai lopuksi ihan kelvollinen toisto saatiin, mutta kyllä kuumotti!

Loppurataa me ei sitten ehdittykään menemään kun oltiin vähän erityisoppilaita, mutta tulipahan nyt jotain tehtyä.

Uuu, ai niin! Meillä saattaa olla jopa toivoa päästä johonkin aksaryhmään kesäksi. Ainakin kyselyhetkellä oli meidän haluamassa mölliryhmässä vielä tilaa, ja 5.5. pitäisi kohtalo selvitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti