torstai 11. huhtikuuta 2013

Ryhdistäytyminen

Se täytyy suorittaa. Oon jo kauan kattonu videioista ja peileistä että eihän tästä tuu helvettiäkään ku mä lompsin ihan kamelina tokossa. Nyt tuli virallinen kehotus tehdä asialle jotain, eli pakko varmaan yrittää :D Kamalan hankalaa yrittää näyttää sporttiselta kun on tämmönen lysyryhtinen vätys.

Päivällä tehtiin hyppynoutoa, jota on videollakin mutta sitä en nyt jaksa purkaa. Tykkään siitä hirveen paljon ♥ Yritin kovasti tehdä vinojakin heittoja, mutta en osannut. Muutenkin tehtiin esteen kanssa kaikkia sovelluksia, maahan ja istumaan ja hyppyjä takasin tai odottamista toisella puolella. Seuraamisessa tämän hetken projekti on edelleen saada koira etenemissuunnassa oikeeseen paikkaan, alkaa jo näyttää hyvältä. Ruudussa tuli pieni riemuvoitto kun huomasin että en oo varmaan tarpeeks suurieleisesti taputtanut sitä paikkaa, ainakin nyt kun vähän vaihdoin taktiikkaa niin meni heti paremmin.

Illalla oli taas paikkaamakuuta ja -istumista. Nyt se teki sen mitä se ei ole ikinä tehnyt, lähti makuusta. Siellä takana meni jotain ihmisiä jotka vissiin jo muutenki epäilytti ja sitten kun odottelemaan sidottu koira alkoi haukkua niin tyyppi ponkasi ylös ja meinas selkeesti lähteä hälytyskierrokselle siihen rivin eteen ja tietty nosti sieltä sitten muutaman muunkin. Sai kyllä vähän sanallista palautetta sen jälkeen... Istuminen nyt ei muutenkaan tunnu olevan oikein hanskassa, ekalla kertaa nousi heti kun lähdin vierestä ja muutenkin koko liike on vähän semmonen blaaah. Muuten jatkettiin taas seuraamista ja otettiin vähän jääviä, luoksetuloa ja paikalloloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti