lauantai 27. huhtikuuta 2013

Läskipuudeli

Varmaan mun koiraa sanottiin tuhdiksi. Rimpularaukka kun on kerrankin sopivassa (oikeasti!) lihassa niin heti haukutaan :D ERI2:lla marssittiin ulos, kuulemma mittasuhteet paremmat kuin kilpakumppanilla (Riehakan Angelo), mutta liikkeessä heittelee etujalkojaan niin päätyi tähän järjestykseen. SA:ta ei saanut yksikään uros ja nartuistakin vain kaksi.

Muuten tykkäsin tuomarista, kävi tarkkaan koiran läpi ja vielä kävi tarkistamassa useampaan otteeseen eri kohtia. Nauroi vaan kun kuljetti kättään selkää pitkin ja Demo veti semmosen kissamaisen selänköyristyksen sitä vasten.

2 v. hieman tuhdissa kunnossa esitetty uros. Oikea pään malli ja purenta. Kuono-osa voisi olla täyteläisempi. Hyvä ylälinja. Voisi olla paremmin kulmautunut edestä ja takaa. Kinner voisi olla vahvempi. Liikkuu hyvällä askelpituudella, mutta heittelee eturaajoja. Sopiva luuston vahvuus ja oikea häntä. Iloinen luonne. Runsas karvapeite.

Joo, hyväksyn kaiken muun paitsi tuhtiuden. Ja mä kun olin vielä huolissani että se on karvaton... Se on jännä miten pieneltä ja säälittävältä se kaikin tavoin näyttää kotona ja sitten kun tulee muita rinnalle niin se näyttää tosi karvaselta ja isolta. Varsinkin jos on unohtanut kamnmata koiran ja tekee sen vasta edellisenä iltana... Ei sen turkki siltikään parhaimmillaan oo, siinä kannassa mä pysyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti